För självaste fan.....

Här på internet finns det ju ett antal communities/sammanslutningar/grupper/byar und so weiter. Men nåt som ändå är för jävla äckligt gemensamt, är alla som har indianmotiv på sin "hemsida". Vad i hela helvete är det med indianer som tilltalar oss nordbor? Och då menar jag inte de där korta, kokatuggande snubbarna från Peru. Utan de andra. De som har stora fjäderbeläten och buffelhuvuden på skallen. Och som nynnar högt när de dansar. På vilket sätt kan det vara så att vi identifierar oss med dom? Vad har vi gemensamt? Buffeljakten? Skalptagandet?

Jag skulle kunna förstå om det var samerna som, exklusivt, kände samhörighet med dom. Men en 43-årig ensamstående mamma från Växjö?? Då tror man ganska hårt på reinkarnation väl?
Folk lever sina liv med huvudet bland molnen. Så är det. Hallå! Det är här nere det händer....ingen annanstans. Men visst, häng upp ditt liv på drömfångare och rökelse. Det kommer säkert att hjälpa.
Jag har faktiskt fått en drömfångare en gång. Av en kompis som ganska hårdnackat förnekar andelivet. Jag hade den på väggen i ett par år. Sen åkte den ner. Jag är ju uppväxt i Luthers hardcore-skola. Det finns inte så mycket manöverutrymme där. Lite som att jämföra Bangladesh hemvärn med SS. Inte så mycket curry, om man säger så.