We Are Satans People

Fy fan vilken över-dålig konsert. Jag ska aldrig mer, i resten av mitt liv, gå och kolla på WASP.
Read my lips..... 280:- spänn för en kasse med bajs. Och jag mitt dumhuvud, köper den. Borde ju gräva ner mig.

Men det kan jag inte. För det är Valborgsmässoafton på måndag! En av årets absoluta högtider. Det är väl bara midsommar och nyår som är roligare. Champagne, snittar, grilla, brasa, körsång.....fyrverkerier! Yea! Fy fan va bra. Ses dårå!  :)

Visit to Vienna

Bäst just nu:

Sahara Hotnights - Visit to Vienna.
Tänk 50-tal, drive in-hamburgare, dubbelhandklapp. Då närmar ni er lite. Apigt skön.

De spelar i Karlstad 11/5. Inte missa!

Älvsjö-mäss-jävel-stämman.....

Fruktansvärt ointressant, är en bra sammanfattning på årets stämma. Tusentals självgoda, hemstickade sjuksköterskor i fotriktiga skor,  som ägnar sig åt ryggdunkning och "kvinnokraft". Inte en jävel som reflekterar över att det i varenda hörn av mässan står folk som säljer godis eller strumpor med motiv på. Och "Foppadojjan". Hur ska ni bli tagna på allvar då? Det liknar mer Årjängsmârten än en vetenskaplig kongress. Det är ta mig fan totalt jävla mörker.

Och hur är det med folk som måste prata hela tiden? Alltså gaffla oavbrutet?
Jag har en teori där. Jag tror att de har ett konstant övertryck i huvudet. En massa luft som måste ut. Därför fungerar munnen som en ventil.
Jag har suttit framför en sån i dag. Hela vägen från Karlstad till Stockholm. På tåg. Så det är ju inte bara att försvinna heller. Och ännu roligare blir det när de är från nordvärmland......

Joooorå.....

Det förekommer en massa reklam nu som handlar om "arkitektritade" villor, lägenheter, hundkojor och allt möjligt. Jaha. Vi är tydligen så jävla dumma i huvet att vi inte fattar ett smack. Vilka trodde vi ritade alla andra hus då? Brevbäraren? "Här har du ett splitternytt bartender-ritat hus!" Wow...vilken grej.
Hur exklusivt kan det bli med ett "arkitektritat" hus?
Hur exklusivt är det med en charkuterist-uppskuren skinka? Eller en kock-lagad middag? Kanske en chaufförs-körd buss?
Folk är så jävla dumma i huvet att man vill gräva ner sig.......i en kommunalarbetar-grävd grop......

Planet Earth

Såg en repris av ett avsnitt av ovannämda tv-serie. Ingen gör lika bra naturprogram som BBC. Helt fantastiskt.
Det fick mig också att tänka en del på hur vi hanterar naturen och djuren i den.
Jag har ju ända sen liten haft ett särskilt intresse för vilda djur. Förmodligen som så många andra. Men det är väl först på senare år som man inser vidden av vår exploatering av jorden. En tredjedel av jordens grodarter hotas av utrotning. C.a 2000 stycken det.

I Sverige finns det ungefär 160-90 reproduktiva vargar. I går hittades en av dessa ihjälskjuten på en sjö utanför Filipstad. Vargdebatten har alltid varit känslig i Värmland. Vi som tycker att vargen är värd att värna om, har kallats oförstående av dom som vill ha rätt att skjuta av vargstammen. Vi kan inte sätta oss in i det lidande ett par döda får eller en död jakthund innebär, heter det. För så fort människan har satt ner sin fot och staket nånstans, så äger vi plötsligt rätten att bestämma över allt levande där? Dyker det upp en varg, eller järv för den delen, så är den min att döda.

Jag vill verkligen inte låta som nån miljö-nisse som släpper ut minkar ur burar, men vi når nog snart nån sorts gräns tror jag. När den är passerad så är det oåterkalleligt. Då kan vi stå där med våra böcker och bilder på djur som aldrig kommer tillbaka.

Sexiga Cynthia

Roligt det blir med direktöversatt spam  :)

" [email protected]
förmiddag Cynthia vid känt, sexig förmiddag som är härlig och, förmiddag som 6.0 fot är högväxt, förmiddag 25 myndiga år, enkel sinnad person för förmiddag, bekväm
person, undergivent, lojalt, ärligt, att bry sig, älskvärt, begripligt, troget, ärligt som är trovärdigt.
Jag önskar egentligen en man, som ska omsorg och älskar mig, mig behöver en man som ska berättar alltid mig sanningen från hans hjärta. Jag behöver en man som ska är min broder min bästa vän, och, om naturtillstånd det min maka, men om förbindelsen är ut ur det, jag ska för att inte vara besvärad, men som långt vi fick along samman med verklig förälskelse, mig ska tillfredsställs bestämt. Jag läste om ditt profilerar mig framkallar en känsla, som jag önskar att ska starta ett förhållande med dig, med det nöjt av ditt profilerar, dig som var passande sorten av manen, som jag behöver i mitt liv, dig kan kontakta mig med denna tilltala [email protected], så att jag kan överföra dig mitt foto, och vi kan starta därifrån, och inte endast det mig har något som är viktig att berätta dig.
Jag ser framåtriktat i utfrågning från dig snart,
sexiga Cynthia. "

Henne vill man nog träffa......

Askonsdag.

Roliga ögonblick i kväll:

Yvonne Ruwaida (mp) sa "banta" på tv.

Klas Ingesson dök upp i en reklamfilm för alkoholfri öl.

Petter lyckades vara rolig, igen, på sin blogg. (jag läser hans, han läser inte min) http://pppetter.blogspot.com