Allt kött är hö......

...my ass.
Det regnar ju bara.

På torsdag ska jag begå självkänslomässigt självmord.
För första gången, någonsin, ska jag gå på Club Akut på Harry's. Enbart som ett socialpsykologiskt experiment. Med en och annan öl innanför västen först, så klart. Annars klarar jag nog inte av det.

Viking ska skaffa bil. Toyota. Jag förstår inte det. När man kan skaffa en Volvo V70 T6 AWD. Det är allt man behöver. Går fort, på fyra hjul. Låter högt, med 12 högtalare. Vad mer liksom?

Hr Hall var hemma i helgen, minsann. Försökte smyga sig in i kommunen. Det gick ju sådär. Som vanligt när man är närmare tre meter lång och pratar lika mycket som Gert Fylking.

Rip it up

Jodå.
Popfestival i Värmlandsbro. Tro't om du vill, men The Tough Alliance kommer iaf. Och jag..... :)
6-7/7

www.ripitup.se

Fest i den värmländska skogen!

Visit to Nöjesfabriken.

Sahara spelade i fredags. Det var helt okej. Kanske liite skräpigt ljud, men ändå.
Och förklara det här om ni kan. Apropå, förkortningar, så kallas "Nöjesfabriken" (NF) i folkmun för "Nöjes". Hur gick det till? Om ett ställe heter NF, så är väl det mest naturliga att säga - "Fabriken"? Som då antyder en fysisk plats, inte en företeelse. "Var ska ni i kväll?". "Jo, till...." och så en plats. Det finns ett annat ställe som heter "Glada Ankan". Det kallas minsann för "Ankan". "Blue Moon Bar" kallas för "Blue Moon".
Och visst låter "Fabriken" lite bättre att säga än "Nöjes"? Man låter ju nästan lite som Little Britain om man svarar "Nöjes" på frågan var jag ska i kväll....(lyssna i ditt eget huvud).
Men det är det jag säger. Folk är idioter. Speciellt i den här stan.

Göteborg i sommar. Speciellt i augusti. De goa gubbarna har lyckats knåpa i hop en festival med den fetaste uppställningen i sommar iaf - Way Out West! Gå genast och kolla på:
www.wayoutwest.se

Erykah Badu, Kanye West, Koop, Regina Spektor, Lily Allen, Primal Scream, Shout out Louds, The Pogues.....och mer, mer mer! Äntligen.
Kanske den bästa kombinationen som går att få:
Bra musik, sommar och Göteborg!

Snart är det semester!

Åke Unger

Ja. TV3 kör Åke Unger som kommentator i år igen. Helt ofattbart. Vad har den mannen tillfört hockeykommenterandet? Ungefär lika mycket som en burk med marmelad.
I dag lyckades han med konstycket att konstatera: "...nu står det 2-2, igen...". Jo, tjena. Dessutom kör kanalen nån tävling som man kan ringa in på under matchen. I dag var frågan vad Alexander Steens pappa heter. Nån gång i andra perioden så kläcker Unger då: " Alexanders pappa Tomas, gjorde ju si o så många mål....." Han är som den där ministern som aldrig kunde säga en rätt sak (kommer inte ihåg vad han heter nu...). Som visserligen blev landshövding nånstans sen, men ändå. Hoppas inte Unger blir det.

Så har jag fått klart för mig att, om man gillar Tomas Andersson Wij, så är man tydligen en känslomässig dvärg. Inget jag kunde tänka mig i min vildaste fantasi. Men så är det tydligen. Trist. Men då får det vara så.
Jag tänker inte kasta paj, och påpeka att det nog finns annan musik som är långt mer själlös än TAW. Det förstår nog folk ändå, kan man hoppas.

Tärningen är kastad.