'förstår'u?'

Redan när jag klev på bussen till Örebro, borde larmklockorna signalerat. Mannen som kör är ingen mindre än Kerry 'Hästsvans-är-grejen' Jörmar. Mannen som gett nasal intonation ett, hemskt, ansikte. Jag trotsar ändå alla naturlagar och kliver på. När vi kommer till universitetet brakar det loss på riktigt. På kliver ung, sekulariserad, nybliven studenttjej med mobilen fastspikad mot huvudet (hej cancer). Innan vi nått Skattkärr har hon frågat sin, förmodat, imbecilla kompis om hon förstår 60ggr. Minst.

veckans (v)inköp :)

MMS

veckans (v)inköp :)


En bild på min cykel. Det är en Fo

MMS

En bild på min cykel. Det är en Focus Fat Boy :)


Förra veckans mest spelade...


För enkelhetens skull...

http://www.svd.se/kulturnoje/serier/artikel_5017.svd

Om det syntes dåligt på bilden nedan....
Jag skrattar mig harmynt.

Dagens roligaste från SvD


Onekligen ganska fräna :)

MMS

Onekligen ganska fräna :)


En vanlig dag på jobbet ;)

MMS

En vanlig dag på jobbet ;)


Min inloggningsbild på jobbet :)

MMS

Min inloggningsbild på jobbet :)


Olympiske lekene

Jag har funderat lite på det här med sporter/grenar i OS.
Kanotslalom? Med en, liksom, tandemkanot? Känns det så där olympiskt? Gång? Jag menar, går de ens? Det liknar väl mer lätt-löpning? Ser det bra ut? Nej. Hur kan en sån sport bli stor? Jag var tveksam redan när Tae-Kwan-Do åkte med vid OS i Seoul. BMX? Skateboard? Jag är säkert stock-konservativ bara. Men det var nog inte det här de gamla grekerna tänkte på. När blir dart en OS-gren? Eller Snooker? Varför inte schack? Det är ju åtminstone en gren med både filosofisk och rent taktisk karaktär. Snart kommer graffiti vara en gren också....mark my words.

Lördag innan semestern slutar. Huuuuh.... Och allt man gör är tvättar. It's a wonderful life.

Nej, det är bara ett nyckelben som

MMS

Nej, det är bara ett nyckelben som är av. Han orkar bara inte sitta upp.


Den här ligger hemma och väntar mi

MMS

Den här ligger hemma och väntar minsann...


Dagen efter Way out West :)

MMS

Dagen efter Way out West :)


Sena tåg kommer också fram....

Så här i veckan efter Way out West, så känns det märkligt stillsamt.
Det visar sig att livet faktiskt har mer att bjuda på. Lite grann som ett oväntat tåg mitt i natten, på landet där ingen bor. Där kommer det visslandes och tuffandes utan tidtabell. Det är ju då man blir en anings snopen, när man ska stiga på och tåget fortsätter förbi. Utan att stanna. Det står en konduktör i ett dimmigt fönster och vinkar när man fryser lite på perrongen. Man förväntar sig att Humphrey Bogart när som helst dyker upp och säger nån berömd filmfras. Men det gjorde han inte. Jag står kvar med biljetten i handen bara....

Jag har för övrigt sett Öxnered 6ggr på tre veckor. Lite mer än någon nånsin har begärt. Tack SJ. Jag åkte första klass hem från Gbg nu senast. Gick och köpte en chipspåse, en öl och en tidning, när det visar sig att tidningar är gratis i första klass. Jahapp.
Neil Young är fortfarande hårdast i världen. Han må vara gammal, men han står fortfarande på scen och dricker öl. Han fick en Innis &Gunn av arrangörerna, förmodligen en överraskning. Men jag läste på hans läppar när han druckit den - "This is good beer". 

För många år sedan så var mitt mål med semestern att vara rödvinsfull varje kväll i fyra veckor. Ännu har detta inte hänt. Men nu ligger det kanske nära till hands. Problemet är bara att semestern är slut efter den här veckan. Hur löser man det? Någon?

Jag själv på Way out West

MMS

Jag själv på Way out West


Neil Young and his Electric Band!

MMS

Neil Young and his Electric Band!


Locken på WoW

MMS

Locken på WoW