............

Hej....Jag heter Helena....Jag är från Estland.Jag är 36 år.. Jag har longt ljust hår och blå ögon. Jag är frånskild, jag har två barn. Son är 17 år, dotter är 14 år.Jag talar lite svenska, estninsk och ryska..Jag studerar svenska på SFI... Jag tycker om att läsa böcker.Min favoriträtt är fiskgratäng..
Jag tycker om hunder och katt..


Ja, vad säger man........

Aftonbladet

AB förnekar sig inte. I dag har de, på hemsidan, en rubrik där de påstår sig ha en "exklusiv intervju" med Erik Edman. Om man läser artikeln, så består den mest av "inga kommentarer" och nån mer mening. Totalt intetsägande. Jag hatar Aftonbladet, och Expressen med för den delen. Och TV3's nyheter. Allt bygger ju ändå bara på förnedring, sex, kändisskap och pengar. Det finns inget viktigare att förmedla i de där tidningarna.

När jag var liten så var Aftonbladet en riktig kvällstidning. Nyhetsinriktad. Och dessutom kom den aldrig före tre på eftermiddagen. Således - kvällstidning.

Lördag kväll. Johanna på msn. Tingsek på Winamp. På Spåret på tv. Christian Falk and People Say Sound System på Nöjesfabriken. Alltid dessa val......