Jo, alltså....

...jag vet ju också att majoriteten av alla strippklubbar är för män. Men, jag sätter mitt hopp till att ert intellekt ska skina igenom den här gången......

Stripjoint

Det här skrivs med ett enda syfte, att komma före Maja i mål! :)
Så här kommer det Maja..... Bästa namnet på en strippklubb för män. På Västkusten......(spänningen är olidlig nu, eller hur...):

"Tjörn i Rava" ! ! ! !


Där satt den!

Musiken



Så här såg det ut dåra...

Veckans muzak.....



Musik från veckan innan...

Så här såg Kristins 30års-present

MMS

Så här såg Kristins 30års-present ut :)


Music....

Senaste veckans artister

Idol

Det har tydligen varit en del fuzz runt han Lars.
Jag såg ett avsnitt för två veckor sedan. Där gjorde han nån variant på "Det börjar likna kärlek banne mig". Sådär kul. Men han visade att han har talang. Och nu blev han tydlgen utröstad. Rackarns.
Hans MySpace-sida har väl runt 250.000 träffar. Bummer.
Om det bara hade varit för att han ville visa på ett missförhållande, absolut. Men nu är det nog inte så, tyvärr.
Det var nog ett alltigenom uträknat sätt. Bara. Tyvärr. Han är återigen en blek kopia av talang, som ser sin chans att få lite limelight.
Det är där vi har hamnat nu. Kvalitet har hamnat i baksätet till förmån för strålkastare. Skit samma om du kan nåt. Syns du, så är det det som gäller. Jag saknar Beatles. Och jag gillade inte ens dom......

Hallow's Eve...

Dags att uppa nästa band:

Smashing Pumpkins.
Seriöst, så jävla bra. Varför glömde vi dom? Det är inte pretentiöst. Man vill gärna tro det, men bara för att Billy Corgan vill ha ordning i leden, så måste det inte vara pretentiöst. Det här är nåt av det bästa som vi fick på hela 90-talet. Så är det.
Gillar du det inte? Fint. Brinn i skogen.

The Prankster

Jaha, okej. Ska vi sammanfatta helgen då?

Fredag: vaknade vid halv tolv. Segade fram till 15. Afterwork med jobbet kl 16.00. Ut till Kristins festlokal senare på kvällen. Soundcheck med bandet (Josh Mcahans....McHaaaaaaaaejjens). Sen RödaRummet. Där var det kanske 25 personer. Ooh kul.

Lördag: Upp före lunch iaf.....trav. Dra runt på stan som en vålnad för att fixa de sista sakerna. Sen ut till lokalen igen för ett sista rep med bandet. Därefter hem och bränna skivor som en galning. "Förfest" hos Monica med presentinslagning och vinprovning. Sen börjar festen. Bra fest. Bra band. Bra DJ's. Folk dansade riktigt ordentligt. Jag agerade roadie till bandet. Nån sorts stjärnstatus behöver de ju få känna.
Kvar sist och plockade i hop. Gick hem vid halv sex på morgonen. Vaknade runt halv ett. Somnade igen. Vaknade runt 18-tiden. Då var det mörkt igen. Hej söndag. Två filmer på kvällen. Somna i soffan. Vakna mitt i natten och känns sig ovärdig.

Ja, så såg min helg ut. Hur var din?

Cosi fan Tutte



http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2008/11/03/rosa-bandet-kampanjen-ifra/index.xml


Ja, det var väl själva fan.

Tre Gringos. Såhär kan det se ut n

MMS

Tre Gringos. Såhär kan det se ut när planeringen för Depeche Mode tar fart :)