Pist off

Kom hem från Leken i dag. Från en helt livlös sjö. Två timmar snurrade vi runt utan ett napp. Trams.

Har ni tänkt på att varenda liten håla med nåt som liknar en busstation, numera kallar det för resecentrum? Resecentrum, smaka på det ordet. Där borde det ju, åtminstone, finnas två alternativa färdsätt? Men det är alltid bara bussar. Möjligtvis i Örebro då. Där kan man åka både tåg och buss. Fast det är ju inte en liten håla. Bara en håla.

Var har alla gamla goa fyllgubbar tagit vägen? Ni vet de där som snurrade runt på stadsdelen där man växte upp. De som bara var fulla och roliga. Nu är ju alla blandmissbrukare med psykiatrisk diagnos. Och alla är potentiella våldsverkare. Det är inte lika kul längre. Förutom LG då. Han är alltid LG. Han är rolig. Han gick in på systembolaget i vintras, i samband med slutspel i hockeyn, med en snöskyffel i handen. Höll upp den i luften och deklamerade: " Färjesta' kommer skötte in mål i kväll!". Det är humor. Humor i hans förvirring. Man kan lita på LG. Fråga Bengtsson. Han vet.

Nu mat, och sen repa med ett band. Sen öl i sommarkvällen, typ. (i bland undrar jag om jag är riktigt frisk som skriver sånt där?)

Kommentarer
Postat av: annakin

Två timmar utan napp, är det mycket det?

2007-07-29 @ 19:14:29
Postat av: Anonym

LG är dessutom Innerstadens BK:s största (och enda?) supporter. Bara en sån sak.

2007-07-29 @ 22:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback