Hieronymus

Green Bay förlorade semin mot NY Giants. Det var NFL-historiens tredje kallaste match. Inte för att det underlättar... Super Bowl blir inte lika roligt att se nu.

Är det bara högstadieelever i handbollslandslaget? Läste en intervju med förbundskaptenen att de lovat hela laget pizza om de vann matchen mot Slovakien. Hallå. Pizza? De spelar VM i handboll, och när de får önska sig vad de vill, så vill de ha pizza? Nån sorts ambitionsnivå måste väl ändå existera? Släng in ett tv-spel också, så kanske de vinner hela turneringen? Medaljer behövs inte - vi skickar hela laget till Euro-Disney i stället.

Jag har övergett tanken på en vit vinter (snö alltså). I stället kollar jag efter en ny cykel. Crescent eller Focus FatBoy? Svart eller vit? Skivbroms eller v-broms? 5495:- eller 7998:-?
Apropå vit vinter, så fortlöper den festfria månaden utan det minsta gnissel. Fast man får svara på väldigt många dumma frågor. Det verkar som om gängse är att dricka. Inte att inte dricka. Konstigt. Borde väl eg vara tvärtom?

Men jag ser fram mot grabbmiddag den 2/2 :)

Kommentarer
Postat av: hogie

Hallå där. Om jag inte minns helt fel så var det du som ifrågasatte mig senast när jag körde mina vita månader? Hupp hupp. FatBoy.

Postat av: Skägget

Hogie: med ålder kommer, kanske, visdom också...?

2008-01-22 @ 11:04:04
URL: http://skaegget.blogg.se
Postat av: hogie

Förhoppningsvis, i vissa fall.

2008-01-22 @ 20:27:04
URL: http://hogieskills.blogs.se
Postat av: Kellerman

Jag sager bara: Tom Brady! Vilken kille!

Go Patriots, Go!

2008-01-24 @ 16:57:25
URL: http://klrmn.blogg.se
Postat av: Skägget

Kellerman: den enda trösten är att historien talar mot Patriots. Inget lag som gått obesegrat genom grundserien, har nånsin vunnit Super Bowl.....

2008-01-24 @ 23:31:17
URL: http://skaegget.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback