Pixation

Jag vet inte hur många det är som egentligen läser VF på nätet?
Men, iaf, de har nåt samarbete med bildbyrån Pixation. Det är såklart ett gäng unga grabbar med "smak för livet", som det heter i allmänna bajs-sammanhang.
Men, jag tror inte att jag nånsin läst en mer ointressant blogg i hela mitt liv? Det är bara bilder på bilar, sprit och unga tjejer. Det är konsekvent felstavat, och idel usel svenska. Jag funderar lite över hur det korrelerar med VF's värdegrund? Det känns inte så himla bra det där. Men VF verkar inte bry sig överhuvudtaget.

Om ni vill kolla, så kolla här

Kommentarer
Postat av: J.

Jag håller med på alla punkter. Jag mår lite illa av att de här människorna faktiskt finns på riktigt. Ett snabbt överslag ger också en snittålder på 36 år på de män som är med på kort och 18,5 år på tjejerna. Och då är tjejernas genomsnitts-ålder kraftigt höjd av att Oksana Andersson är med, hon måste ju vara över 22 vid det här laget.



Det som gör att jag riktigt ser ned på bloggarna är dock att de gillar Därmed Pasta, en av världens sämsta restauranter.

http://blogg.vf.se/pixation/?p=802#comments

2009-04-16 @ 11:08:01
URL: http://mrhall.blogg.se/
Postat av: hogie

Det är ju tyvärr så att VF inte har direkt fett med pengar och griper efter varje hamlstrå som sticker upp (det mest pinsamma desperata exemplet är väl att de använde sig av bröderna Schulman...). Så det är väl ett nytt desperat försök att hitta nya läsare. Om nu de som tycker att Pixation är intressant kan läsa. Bilder är ju inte så svårläst. Eller ja. Beror ju på hur man ser på't. Hej.

2009-04-20 @ 10:45:59
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

MEN... därmed inte sagt att folk och fä inte ska läsa VF. Gör't.

2009-04-20 @ 10:47:17
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Skägget

Hall: Om Oksana ska ha nån chans att höja medelåldern till 18,5, så lär hon behöva vara äldre än 27 :)

Hogie: Jag har alltid föredragit "Rödhaken" före "Blåskrikan". Men, med så dåligt omdöme som de uppvisar är jag mer tveksam än nånsin till detta.

2009-04-20 @ 11:46:13
URL: http://skaegget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback