Frisyren

Alltså, Kim Källström? Vad gjorde han i går? Eller snarare, vad gjorde han rätt i går? Förutom ett mål.
Anders Svensson? Är han nåt mer än ett överbett och en orubblig frisyr? Har det nånsin funnits en så stendöd gubbe i landslaget?
Idol-Kevin lyckades lustmörda båda nationalsångerna. Och göra det så Ted Bundy roterar i graven. Jag skulle vilja örfila honom hela vägen tillbaka till Malta.

Jag såg en helt fantastisk film häromdagen; Lars and The Real Girl Ni måste se den! Ryan Gosling gör väl sitt livs roll här, antagligen. Faktum är att jag beordrar er att det är nästa film ni ska se!

I dag hämtar jag ut biljetterna till MUSE Så jädra gött!!

Kommentarer
Postat av: hogie

Sluta vara arg på Kim. Varför är alla så arga på Kim? Varför får Zlatan aldrig skäll som bara står där och gör bort sig? Vaaaarföööör?! Världens bästa och finaste Kim. Han gjorde mål. Han assisterade. Han plöjde fram som en plog. Mmmm... Kim...



Men när det gäller Anders Svensson... Ett jädra hittepå är vad han är. Läste en insändaren en dag någonstans där någon skrev att Lagerbäck måste vara Kristdemokrat som vägrar släppa in nya förmågor. Det tyckte jag var fint. Och jag tycker nog att Anders Svensson är lite väl gammal (usel) nu. Han är ju inte ens snygg! Vi vill ju ha ett snyggt lag. Mellberg, Majstorovic... Kim..

Postat av: Skägget

Mellberg absolut! Han är världens näst snyggaste spelare, efter Cannavaro that is.....!

Men Kimpan, näej. Går bort. Sjas! Danmark eller var som helst.

2009-06-11 @ 14:51:17
URL: http://skaegget.blogg.se/
Postat av: Jo

Sjukt bra film det där! Han är en så satans bra skådis! Håller med dig till fullo!



Hoppas du har det sketabra! ;)

2009-06-11 @ 20:25:02
Postat av: Martin

Ska vi ha ett snyggt lag får vi byta ut Mikael Nilsson och leta upp Alexander Östlund. Frågan är om det inte hade varit att föredra i lördags.



Apropå Idol-Kevin så ska ni vara tacksamma för att ni slapp vara på Råsunda i halvtidsvilan i lördags och höra när han försökte sig på "In med bollen i mål". Folk började bua men han verkade lika glad ändå...

2009-06-12 @ 07:08:28
URL: http://damienmusic.wordpress.com
Postat av: Skägget

Martin, näej det gjorde han väl inte!? Fy fan. Alexander Östlund - absolut!



Jo, det är fint! Hur har du det? :)

2009-06-12 @ 12:31:24
URL: http://skaegget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback